Humanae vitae Ihmisarvoista elämää sikiöstä senioriin

Karri Ojanen, sinä olet suvaitsematon

Kirjoitit puheenvuoroon mustamaalataksesi Timo Soinia rasismiväitteilläsi. Tätä kirjoittaessa kirjoituksesi kommentointi on kielletty. Et siis uskalla keskustella asiasta, vaan toimia julkilausumien kautta. Sinun suvaitsemattomuutesi koskee kaikkia lukijoita, joiden ajatuksille et ole sallimassa samaa julkaisuoikeutta kuin omillesi. Se on laajempaa kuin rasismi, eikä koske pelkästään maahanmuuttajia ja muita, joita olit kirjoituksessasi tyrkyttämässä "perussuomalaisuuden uhrien" joukkoon.

Maailmaa katsoneena miehenä sinun uskoisi ymmärtäneen jo, ettei maailma ole lainkaan yksinkertainen ja yksinkertaistuksilla tai mustavalkoistamisella ei kovin syvällisiä totuuksia saavuteta. Kirjoituksesi paljastaa vain sen, että kaikille maailmalla ramppaaminen tai edes pitempiaikainen oleskelu ei tuo erilaisuuden sietokykyä. Vaatisi liian paljon suostua katsomisen päälle myös näkemään nekin asiat, joita ei haluaisi nähdä.

Mainitsit Soinin rasismin yläpuolelle asettautumiseen viitaten mm. seuraavaa:
"Se ei silti tee sinusta syytöntä. Sen tietävät varsin hyvin muun muassa ne useat tuhannet suomalaiset ja Suomessa asuvat, joiden tausta on muualla, perheet, joissa on Perussuomalaisesta joukosta erottuva adoptiolapsi, puoliso muualta maailmasta"  Laitapa yksityisviesti - netti tietää osoitteen - niin tutustutan sinut perheeseen, jossa on juuri nuo mainitsemasi esimerkkikriteerit täyttäviä perheenjäseniä, ja jossa Timo Soini poliitikkona ja ihmisenä arvostetaan korkealle, vaikkei kukaan edes äänestä perussuomalaisia.

Tasapuolisuuden vuoksi tähänkin blogiin on Karri Ojaselle kommentointi kielletty. Muiden mielipiteet ovat tietysti tervetulleita!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Ainakin Blogi rikkoo Uuden Suomen sääntöjä useissa kohdissa.

-Valheellisen tai perättömän tiedon levittäminen on kiellettyä.

-Älä solvaa toista ihmistä. Älä ylipäätään puutu luvatta toisten ihmisten yksityiselämään.

Itse en ole koskaan ottanut yhteyttä vielä millään muotoa toimitukseen. Tai lähettänyt yhtäkään asiaton kommentti viestiä tai vastaavaa.

Täällä on kuitenkin mitä ilmeisemmin innokas ja laaja ilmiantajen joukko toiminnassa.

Muistaisin Markku Huuskon maininneen Sebastian tynkkysen blogin poiston yhteydessä yhdeksi perusteeksi, että ei voi kommentoida.

No nämä säännöt eivät tietenkään ole samat kaikille. Tämä on tietysti blogialustan ylläpitäjän oikeus.

Jokaisella voi olla tietenkin oma mielipide kenestä tahansa. Mutta tuo nyt ainakin täyttää julkisen herjauksen tunnusmerkit. Eikä anna mahdollisuutta vastata.

Petri Muinonen

Olen jo jonkin vuoden ajan käyttänyt omaan blogiin kirjoittamista keinona vastata niille, jotka eivät siedä puheenvuoron antamista vastakkaisillekin näkemyksille. Vastaamisoikeuden epäämiseen tai blogistine jakamiin perusteettomiin banneihin tämä on paljon vaikuttavampi keino vastata kuin toimituksen suuntaan vetoaminen.

Juha Kuittinen

Kansan kahtiajakautuminen näkyy niin kansalaisissa kuin median seuloissakin.

Käyttäjän vesaluoma70 kuva
Vesa Luoma

Eihän kukaan ole vastuussa toisen lausunnoista, ei edes Soini, kyllä jokainen vastaa omista puheista, niinkuin viimeisellä tuomiollakin.

Toimituksen poiminnat