Humanae vitae Ihmisarvoista elämää sikiöstä senioriin

Koiras, naaras, kissas ja citykanis

Hiljattain eduskunnassa esitettiin kirjallinen kysymys koskien opetushallituksen julkaisua, jonka sivulla 67 väliotsikon Sukupuolten tasa-arvo alla lukee "...hyväksyy ajatuksen, että sukupuolia on enemmän kuin kaksi." Opetushallituksen mukaan kyseessä on "Opas sukupuolen tasa-arvon edistämiseen perusopetuksessa". Se siis ohjeistaa kouluja ja opettajia siinä, mitä opetussuunnitelmassa ja täsmällisemmin ottaen opetuksessakin tulisi huomioida.

Sivulla 53 on näytemalli kyselystä otsikolla

Onko koulunne toimintakulttuuri sukupuoli- ja tasa-arvotietoista?

jonka yhdeksi tarkastuspisteeksi esitetään seuraavaa: "Koulun lomakkeissa ja kyselyissä sukupuolia on enemmän kuin kaksi. Koulun lomakkeet huomioivat moninaisten perheiden erityispiirteet."

Kansanedustaja Mika Raatikainen (ps) oikeutetusti kysyy, mitä nämä muut sukupuolet kahden ensimmäisen tunnetun sukupuolen jälkeen ovat. Opas ei anna siihen vastausta, vaikka antaa ymmärtää, että ne olisi lisättävä jopa koulun lomakkeisiin ja kyselyihin!

SETAn mukaan viittaukset poikiin ja tyttöihin, miehiin ja naisiin on tarpeellista häivyttää, ettei lapsille tule lokeroimisesta traumoja. Pehmolelujen ympäröimät sukupolvet löytänevät helpompia samaistumiskohteita eläinkunnasta. Koiras ja naaras kuulostavat identiteettiä vähemmän uhkaavilta. M. A. Nummisen jänis-laulun inspiroimana loihdin opettajien käyttöön lomakkeille laitettavaksi vielä kolmannen ja neljännenkin sukupuolen: ne olkoot kissas ja citykanis

Jos joku lapsi tuntee itsensä syrjityksi sen vuoksi, että sukupuolten nimistössä on kätkettyjä viittauksia mm. lemmikkieläimiin, ja itsellä onkin kotona hamsteri, niin voisihan omaksi sukupuolekseen lomakkeessa täyttää hamsteris, vaikkapa tarkennuksena kohtaan Muu. Mikä vaan mukavalta tuntuu.

Mitäpä emme tekisi opetushallituksen ohjeistusta säntillisesti noudattaaksemme!

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Timo Lehtonen

Blogisti kirjoittaa: ”SETAn mukaan viittaukset poikiin ja tyttöihin, miehiin ja naisiin on tarpeellista häivyttää, ettei lapsille tule lokeroimisesta traumoja.”

Opetushallituksen oppaaseen ”Tasa-arvo on taitolaji” on ujutettu Setan ajamaa ideologiaa.

Tilanteessa on samankaltaisuutta Pirkkalassa vuosina 1974 ja 1975 toteutettuun opetussuunnitelmakokeiluun:

”Peruskoulua piti muuttaa niin, että tulevista äänestäjistä kasvaa sosialisteja. Päätavoite oli muuttaa kapitalistinen yhteiskunta sosialistiseksi, sanoo tutkija ja kirjailija Jari Leskinen.
Leskisen tänään ilmestyvä kirja Kohti sosialismia nostaa uudella tavalla esiin Pirkkalassa vuosina 1974 ja 1975 toteutetut opetussuunnitelmakokeilut.”
”Taustalla ollut ideologinen kamppailu oli täysin toinen kuin jälkipolville on kerrottu.”

Tuore kirja: Pirkkalan koululaisia aivopestiin kokeilulla, jonka piti olla sosialismin alkusoittoa 5.5.2016
http://www.aamulehti.fi/kulttuuri/tuore-kirja-pirk...

Peruskouluopetuksesta piti tulla marxilaista – uutta tietoa kohutusta Pirkkalan koulukokeilusta 5.5.2016
http://yle.fi/uutiset/peruskouluopetuksesta_piti_t...

Pirkkalan koulumoniste levitti vasemmistolaista historiakäsitystä
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/06/14/pirkkalan-...

Petri Muinonen

Kulttuurimarxismistahan tässäkin perusopetuksen setaistamisessa on kyse.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Minusta tämä kuuluu sinne vapaavuoroon, kirjoitit väärään paikkaan.

Petri Muinonen

Tai sitten sinne kuuluu Opetushallituksen "opas". Kun tuo instanssi ei osaa vastata, miten sen ohjeistusta pitäisi noudattaa, jonkun on keksittävä vastaukset, jottei jätetä oppilaita vaihtoehdoitta em. kyselyissä.

Toimituksen poiminnat