Humanae vitae Ihmisarvoista elämää sikiöstä senioriin

Rekisterinumero pysäköintilippuun - turhaa sääntelyä ja rahastuskikka?

Suuressa osassa Helsinkiä pysäköintilippua automaatilta lunastettaessa pyydetään ilmoittamaan ajoneuvon rekisterinumero.  Onko rekisterinumeron pois jättämisestä sanktioita? Jos on, maksaako myös kirjoitusvirhe, esimerkiksi väliviivan pois jättäminen, ylimääräiset välilyönnit tms?

Miksi Helsingin kaupunki lisää autoilijoille typeriä raportointivastuita asioista, jotka eivät kaupungille mtenkään kuulu ja toimii myös maan hallituksen norminpurkutalkoiden ideaa vastaan?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Miksi Helsingin kaupunki lisää autoilijoille typeriä raportointivastuita asioista, jotka eivät kaupungille mtenkään kuulu ...

Asia päivänselvä. Tähän asti on voinut antaa pysäköintilapun, jossa on vielä aikaa jäljellä, paikalle tulleelle kanssa-autoilijalle. Uudessa systeemissä tämä ei ole enää mahdollista.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

P.M:"Jos on, maksaako myös kirjoitusvirhe,.."

Tai sitten, maksaako kokonaan väärän rekisterinumeron laittaminen, kuten itse tein. Olin vaihtanut autoa samana päivänä ja vanhasta muistista naputin tietty entisen rekkarini. Kun menin lipun kanssa autolle ja virheeni huomasin, niin menin ja maksoin uudestaan. Vaikka joku varmasti sitä mieltä että virhe olisi korjattu jos sakot olisi tulleet, niin en itse sitä uskaltanut kokeilla.
Oli miten oli, kirjoittajan kanssa samaa mieltä siitä, että täysin typerä keksintö, ja haluaisin itsekin tietää mihin tällainen perustuu.

Petri Muinonen

Isoveli valvoo... kun paikannuslaite-nikkarit vielä lobbaavat täysillä ajoneuvojen jäljitystä tietullien määrittämiseksi, niin kyllähän tässä tuntee olevansa oman elämänsä vakoiluleffan sankari... tai pahis!

TOKI sijaintimme on jo jäljitettävissä kännyköiden kautta, mutta jostain syystä luottamukseni teleoperaattoreiden tietoturvaan on hieman korkeammalla tasolla kuin Helsingin kaupungin tai mahdollisen tulevan tietulli-viranomaisen tietoturvaan, mikä se sitten olisikaan.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Liisat vissiin nähneet kun olen luovuttanut vähän käytetybn lippuni toiselle :)

Käyttäjän esalehtinen kuva
Esa Lehtinen

Liity EasyPark-järjestelmään tai vastaavaan. Ei tarvitse asioida automaateilla.

Petri Muinonen

En halua nimeani vielä yhteen asiakasrekisteriin vain sen takia, että pari kertaa vuodessa parkkeeraan maksullisen pysäköinnin aikaan Helsingin kantakaupungin alueelle...

Toimituksen poiminnat